İçeriğe geç

Top 5 Konteyner Ev – Sizin için seçtik

1

Bu ev iki şekilde benzersizdir. İlk olarak, evin kendisi kutu şeklini vurgular. Üst kat, kare hissini vurgulayan, aynı zamanda donuk veya sıkıcı görünmesini engelleyen bir köşe penceresine sahiptir. Hemen altında, peşpeşe sıralanmış yerden tavana pencereler ile  iyi aydınlatılmış bir alan yaratılmış. Tüm bunlar,  bir havuza bakmakta, bu da ev tasarımını dış rekreasyonla bağlamak için harika bir ortam yaratmıştır. İkinci olarak, evin hemen yanında, büyük ızgaralı bir yemek alanı inşa edilmiş. Burası, daha büyük partiler için evden izole fakat aynı zamanda kapsayıcı geniş bir alan yaratmış. Oturma alanı, konteyner kapağından yüksekçe bir alan üzerine kurulmuş. Yine, mobilyalar konteynerlerin doğrusal ve kutulu şeklini vurgulamak için modern ve kıvrımlı olarak seçilmiş.

2

Bu açık tasarım, ayrıca geniş bir sundurma alanına sahip. Bununla birlikte, bu tasarımcıların farklı yaptıkları, açık sundurma tasarımının açık ve örtüsüz kalmasına izin vermek olmuş. Bu tasarımla  eve daha fazla güneş girmesine imkan tanınmış . Nitekim bir evin daha güzel görünmesini sağlayan şey   doğal ışıktır. Konteyner ruhuna uygun olarak yine sürgü kapılar kullanılmış ve hem sade hem de  şık bir görünüm oluşturulmuş. İçeride, odalar arası duvarı oluşturmak için çizgili ahşap bariyer kullanılmış. 

3

Bu çok katlı ev çok eğlenceli görünüyor. Dış duvarlarda çeşitli parlak renkler kullanılarak  modernlik ve tazelik hissi verilmiş. Ayrıca, altındaki verandaya çıkıntı yapan üst kat, kitap, oyun ve hobiler için  mükemmel bir alan oluşturmuş. Alt kat, geniş cam sürgülü kapı ve pencerelere sahip.  Bu kat minimal mobilyalar ile dekore edilerek, güzel bir saksı bitkisi ile açık alan tasarımı gerçekleştirilmiş.  Ahşap, çimento  ve konteyner unsurlarını barındıran bu tasarım ekonomik ve modern bir  kaçış evi olmayı başarmış.

4

Her konteyner evin tamamen konteynerden yapılması gerekmiyor. Bu evde, bir fabrikanın geniş iç alanını andıran iç tasarımın  konteynerlerle dudak uçuklatan birleşimi hayal gücünü zorlayan bir tasarım yaratmış.  Özel alanlar için dokuz adet konteyner kullanılmış. Üst kat zarif bir spiral merdiven girişine sahip ve kalın perdelerle daha fazla mahremiyete olanak sağlamış. Alt kattaki diğer konuk odaları benzer perdelere sahip. Her konteyner, her iki ucunda zeminden tavana kadar olan pencerelere sahip ve evin içi yanı sıra, avluya da harika manzaralar sunuyor. Bu evin en çekici olan tarafı, mobilya ve iç tasarım için antika seçilmiş olması. 

5

Bir nakliye konteynerinden ev yapma fikri ile eğlenmek inşaatın en heyecanlı kısımlarından biridir. Bu evdeki odalar ayrı ayrı olmasına rağmen, birbirlerine kapalı yürüyüş yolları ile bağlanıyor. Bu düzen evde harika bir veranda ve açık hava alanı sağlayarak evi ve ev sakinlerini doğaya yakınlaştırıyor. Veranda büyük bir ağacı kucaklıyor… Taş ve ahşabın birleşimi, konteynerlerin metalik görünümüyle birleşince eve doğal ve otantik bir his veriyor. Ayrıca, konteynerler kırmızı, beyaz ve yeşil gibi parlak renklerle boyanmış olması evi neşeli ve eğlenceli yapıyor. 

Etiketler: