İçeriğe geç

Konteyner evde yaşamak ister miydiniz?

Ev konseptlerindeki gelişmelerin ne kadar çeşitlendiğine inanmak zor. Birçok insan daha büyük ve daha iyi ev tasarımlarına sahip olmayı hayal ederken bu hayal bir o kadar da zor ve maliyetli.  Nakliye konteyneri küçük bir yan fikir olarak başladıysa da, ancak  son zamanlarda konut alternatifi olarak kabul görmeye ve dikkat çekmeye başladı. Bu benzersiz yaşam tarzının pek çok faydaları olduğu da kanıtlandı.

Bu ayırt edici evler, onları en başından beri hayal ettiğiniz şekildedir; tersanelerde bulunan  çelik, kirli, büyük iri metal yığınları . Ancak nihayetinde ortaya çıkan, neredeyse herkes için uygun fiyatlı inanılmaz bir ev. Bu evler yüzde 10 ila 15 daha ucuz, yangına dayanıklı, daha sağlam ve geleneksel evlerden daha uzun ömürlüdür. Ve harika olan şey, gerektiğinde hareketli olmalarıdır.

Bu konteynırlarda yaşamanın faydaları olsa da, birçoğu, Kullandıkça oluşan çentikler ve çizikler ile endüstriyel tarz hissi nedeniyle hala bu tür evlere karşı çıkabilir. Ancak ufak tefek ayrıntıların ötesine bakıp büyük resme odaklandığınızda, kayda değer çok şey var.

 

Ev olarak bir nakliye konteynerine sahip olma fikri, mimarlık dünyası için büyük bir adımdı. Normalde eşya göndermek için kullanılan bu rastgele çelik kasaları alıp bir aile için bir eve dönüştürmek. Bunu kim düşünebilirdi? Harika ve ilginç olan şey ise bu evlerin hem uygun fiyatlı, hem de çekici hale dönüştürülmesindeki yaratıcı uygulamalar.

Etiketler: